23 Şubat 2015 Pazartesi

Bitkisel yollarla nasıl hamile kalınır

Bitkisel yollarla hamile kalmak mümkün.

Bitkisel yöntemlerle hamile kalma şansınızı artırmak için İbrahim Saraçoğlu tarafından tavsiye edilen yumurta çatlatan soğan kürü nü muhakkak denemelisiniz.

KOLAY HAMİLE KALABİLMEK İÇİN SOĞAN KÜRÜ, YUMURTA ÇATLAMASINI SAĞLAYAN BİTKİSEL KÜR TARİFİ

İbrahim saraçoğlu daha öncede defalarca soğan küründen ve faydalarından bahsetti. bugünde bu konuya tekrar değindi ve şunları söyledi.
*yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağalar .
*bildiğimiz, anadolu topraklarında yetişen dış kabukları kahverengi, içi beyaz kuru soğan adeta hanımların rahim sağlığına yönelik yaratılmış bir bitkidir.
* erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
*polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
*küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
*adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
KÜRÜN UYGULANIŞI:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.
-5 dakaika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.
-gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-EĞER BU KÜRÜ HAMİL KALABİLMEK İÇİN VE YUMURTANIN ÇATLAMASI UYGULUYORSANIZ :
*Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardıdan ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

2 yorum:

  1. Güzel yazılarınız var makaleler sizin tarafınızdamı yazılıyor? Bende bu konuda çeşitli yazılar yayınlıyorum blogda. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Ali emre bey anlattığınız bitkiler bilimsel geçerliliği nedir? Ben bu konuda bilgiler vermenizi tavsiyelerinizden daha önem buluyorum doğrusu. Çünkü farklılık yaratmak için önce doğru bilgi vermek herşeyden daha önce geliyor. nasıl hamile kalabilirim

    YanıtlaSil